Gastheren

Ries & Niels

 

Twee mannen met een droom die we uiteindelijk hebben gerealiseerd. In het voorjaar van 2017, het jaar waar het allemaal ging gebeuren. De zoektocht naar dat “ene”geschikte huis.

Gevonden in het mooie Mijas Pueblo. Was het moeilijk? Ja/ nee…de stap? De keus?

Ik kan kiezen zal ik wachten
of zal ik nog even blijven staan
of zal ik op ontdekking een nieuw avontuur aangaan.
Ik kan kiezen, blijf ik wachten
op een goed moment
of heb ik in de tussentijd heel de wereld al verkend.

Mañana = morgen… rustig aan. Niels, komt uit de horeca en is zich bewust van het leven. Zorgen voor de inwendige mens is zijn passie en hij heeft al heel wat jaren horeca ervaring. Zijn laatste missie was de ouderenzorg met gevolg dat door hun levensvisie zijn besluit ook vast stond. Maurice, Ries genoemd door vrienden en familie, komt uit de maatschappelijke zorg. Wettechnisch goed op de hoogte van het reilen en zeilen rondom werkloosheid en langdurig verzuim. Zijn betrokkenheid en ervaringen met zoveel verschillende mensen en hun verhaal, deed ook hem besluiten om deze stap te zetten en alles uit het leven te halen. Positief denken en opmerkingen als ‘achter de wolken schijnt de zon’ en ‘wat vandaag niet komt, komt morgen’ zijn uitspraken die wij veelal zullen gebruiken.

Wij zullen er alles aan doen u een onvergetelijke vakantie te bezorgen, we verzorgen graag een gezellige avond met onze gasten met uiteraard een hapje en drankje uit de omgeving. BBQ, een paella maken.. niets is ons teveel.

Wij heten u van harte welkom in Villa Mañana