Huisregels

Adults only: Om de rust voor alle gasten te kunnen waarborgen willen wij het Adults Only principe hanteren. De minimum leeftijd van meereizende kinderen/jongeren is eventueel bespreekbaar en kan ook afhangen van de gewenste boekingsperiode.

Huisdieren: Villa Mañana staat geen huisdieren toe.

Eten en drinken: Omwille van veiligheid en hygiëne is het niet toegestaan om zelf meegebrachte dranken en etenswaren te bereiden in onze keuken en/ of te nuttigen in de openbare ruimten.

Roken: Roken is binnen niet toegestaan.

Niet inbegrepen in kamerprijs: lunch/ warme maaltijd/ drank en hapjes uit de honestybar.

Betalen boeking: Bij reserveren vragen wij een aanbetaling van 30% te betalen binnen 10 dagen na ontvangst van de reserveringsbevesting. Het restant dient 2 weken voor aankomst aan ons overgemaakt te zijn. Zie hiervoor de uiterste betaaldatum op uw boekingsbevesting.

Annuleren van een boeking: zie onze annuleringsvoorwaarden.

Zwembad: Het gebruik van het zwembad is te allen tijde voor eigen risico. Er is geen toezicht. Wij vragen u om vooraf te douchen. Het zwembad mag gebruikt worden vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur en wij vragen u rekening te houden met andere gasten. Gebruik buiten deze tijden in overleg.

Rust in Villa Mañana: Wij vragen onze gasten om tussen 22.00 uur en 09.00 uur de rust in onze villa te respecteren.

Gebruik handdoeken: op uw kamer vindt u per persoon een handdoekenset. In het kader van het milieu gaan wij deze niet automatisch dagelijks verschonen. Op verzoek krijgt u natuurlijk schoon linnengoed.

Sleutels en afsluiten: In overleg met gastheren.